TYTUŁ: Szef Kuchni Magazyn Branży Gastronomicznej
CZĘSTOTLIWOŚĆ: Miesięcznik
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
OPIS TYTUŁU:
Specjalistyczny, ogólnopolski magazyn dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (HoReCa). Tytuł pełni funkcję poradniczo-edukacyjną, ale także zawiera interesujące wywiady, felietony i opisy wydarzeń gastronomicznych. Za wysoki poziom merytoryczny magazynu „Szef Kuchni” odpowiadają specjaliści branży HoReCa, przedstawiciele wyższych uczelni, szkół gastronomicznych, instytutów badawczych oraz wybitne i inspirujące osobowości świata gastronomicznego.
| Średnia objętość | 60 str. |
| Podstawowa cena egzemplarzowa | - |
| Wymiary |
297 mm wysokości
210 mm szerokości
|
| Rodzaj papieru | - |
| Cennik reklam | Link do cennika |
KONTAKT
| ROZPOWSZECHNIONE BEZPŁATNE WYDANIA W KW. | SUMA: 29 948 |
|---|---|
| - | |
| Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania | 9 983 |
| Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania drukowanego | 9 983 |
| Adresowa wysyłka imienna | 9 847 |
| Dostęp Publiczny (Miejsca Ekspozycyjne, Gazeciarze, Hostessy, Targi, Eventy) |
123 |
| Doręczenie wielu egzemplarzy | 12 |
| - | |
| Strona internetowa | www.szef-kuchni.com.pl |
| Nazwa Facebook | SzefKuchniMagazynBranzyGastronomicznej |
| Liczba "Lubię to" | 7 500 |
POD TYM LINKIEM MOŻESZ POBRAĆ RAPORT:


