TYTUŁ: Szef Kuchni Magazyn Branży Gastronomicznej
CZĘSTOTLIWOŚĆ: Miesięcznik
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
OPIS TYTUŁU:
Specjalistyczny, ogólnopolski magazyn dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (HoReCa). Tytuł pełni funkcję poradniczo-edukacyjną, ale także zawiera interesujące wywiady, felietony i opisy wydarzeń gastronomicznych. Za wysoki poziom merytoryczny magazynu „Szef Kuchni” odpowiadają specjaliści branży HoReCa, przedstawiciele wyższych uczelni, szkół gastronomicznych, instytutów badawczych oraz wybitne i inspirujące osobowości świata gastronomicznego.
Średnia objętość | 60 str. |
Podstawowa cena egzemplarzowa | - |
Wymiary |
297 mm wysokości
210 mm szerokości
|
Rodzaj papieru | - |
Cennik reklam | Link do cennika |
KONTAKT
ROZPOWSZECHNIONE BEZPŁATNE WYDANIA W KW. | SUMA: 29 899 |
---|---|
- | |
Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania | 9 966 |
Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania drukowanego | 9 966 |
Adresowa wysyłka imienna | 9 953 |
Doręczenie wielu egzemplarzy | 14 |
- | |
Strona internetowa | www.szef-kuchni.com.pl |
Nazwa Facebook | SzefKuchniMagazynBranzyGastronomicznej |
Liczba "Lubię to" | 7 000 |
POD TYM LINKIEM MOŻESZ POBRAĆ RAPORT: