Poradnik Restauratora

TYTUŁ: Poradnik Restauratora

CZĘSTOTLIWOŚĆ: miesięcznik
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
OPIS TYTUŁU:

„Poradnik Restauratora” jest pismem, które od momentu powstania przeszło drogę dynamicznego rozwoju. Wydawany jest nieprzerwanie od 1999 roku, a poprzedzony był numerem „sygnalnym”. „Poradnik Restauratora” to specjalistyczny magazyn o profilu poradniczo - informacyjnym. Dostarczany jest bezpośrednio do rąk specjalistów w branży gastronomicznej. „Poradnik Restauratora” jest zdecydowanym liderem wskaźników dotarcia, znajomości i czytelnictwa prasy branżowej skierowanej do przedsiębiorców sektora HoReCa – wg. Millward Brown czerwiec 2015.

Średnia objętość 52 str.
Podstawowa cena egzemplarzowa -
Wymiary

-

-
Rodzaj papieru -
Cennik reklam Link do cennika

KONTAKT

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" Spółka Jawna
60-587 Poznań
www.generalczyk.pl
ROZPOWSZECHNIONE BEZPŁATNE WYDANIA W KWARTALE SUMA: 30 030
-
Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania 10 010
Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania Drukowanego 10 010
Marka i jej treść w internecie
-
Strona internetowa www.poradnikrestauratora.com.pl
INFORMACJE WYDAWCY
EVENTY

WIOSENNE OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE CZOŁOWYCH POSTACI ŚWIATA FMCG i HoReCa

DODATKOWE AKTYWNOŚCI

Hermesy Poradnika Restauratora

POD TYM LINKIEM MOŻESZ POBRAĆ RAPORT: