TYTUŁ: Poradnik Restauratora
CZĘSTOTLIWOŚĆ: Miesięcznik
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
OPIS TYTUŁU:
„Poradnik Restauratora” jest pismem, które od momentu powstania przeszło drogę dynamicznego rozwoju. Wydawany jest nieprzerwanie od 1999 roku, a poprzedzony był numerem „sygnalnym”. „Poradnik Restauratora” to specjalistyczny magazyn o profilu poradniczo - informacyjnym. Dostarczany jest bezpośrednio do rąk specjalistów w branży gastronomicznej. „Poradnik Restauratora” jest zdecydowanym liderem wskaźników dotarcia, znajomości i czytelnictwa prasy branżowej skierowanej do przedsiębiorców sektora HoReCa – wg. Millward Brown czerwiec 2015.
| Średnia objętość | 52 str. |
| Podstawowa cena egzemplarzowa | - |
| Wymiary |
-
-
|
| Rodzaj papieru | - |
| Cennik reklam | Link do cennika |
KONTAKT
| ROZPOWSZECHNIONE BEZPŁATNE WYDANIA W KW. | SUMA: 30 031 |
|---|---|
| - | |
| Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania | 10 010 |
| Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania drukowanego | 10 010 |
| Adresowa wysyłka imienna | 5 557 |
| Dystrybucja przez odbiorców hurtowych | 4 267 |
| Dostęp Publiczny (Miejsca Ekspozycyjne, Gazeciarze, Hostessy, Targi, Eventy) |
117 |
| Doręczenie wielu egzemplarzy | 70 |
| - | |
| Strona internetowa | www.poradnikrestauratora.com.pl |
| Nazwa Facebook | poradnikrestauratora |
| Liczba "Lubię to" | 9 500 |
INFORMACJE WYDAWCY
EVENTY
Wiosenne Ogólnopolskie Spotkanie Czołowych Postaci Świata FMCG i HoReCa
DODATKOWE AKTYWNOŚCI
Hermesy Poradnika Restauratora
POD TYM LINKIEM MOŻESZ POBRAĆ RAPORT:


