TYTUŁ: Poradnik Restauratora
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
„Poradnik Restauratora” jest pismem, które od momentu powstania przeszło drogę dynamicznego rozwoju. Wydawany jest nieprzerwanie od 1999 roku, a poprzedzony był numerem „sygnalnym”. „Poradnik Restauratora” to specjalistyczny magazyn o profilu poradniczo - informacyjnym. Dostarczany jest bezpośrednio do rąk specjalistów w branży gastronomicznej. „Poradnik Restauratora” jest zdecydowanym liderem wskaźników dotarcia, znajomości i czytelnictwa prasy branżowej skierowanej do przedsiębiorców sektora HoReCa – wg. Millward Brown czerwiec 2015.
Średnia objętość | 52 str. |
Podstawowa cena egzemplarzowa | - |
Wymiary |
-
-
|
Rodzaj papieru | - |
Cennik reklam | Link do cennika |
KONTAKT
ROZPOWSZECHNIONE BEZPŁATNE WYDANIA W KW. | SUMA: 30 170 |
---|---|
- | |
Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania | 10 057 |
Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania drukowanego | 10 057 |
Adresowa wysyłka imienna | 4 910 |
Dystrybucja przez odbiorców hurtowych | 5 067 |
Dostęp Publiczny (Miejsca Ekspozycyjne, Gazeciarze, Hostessy, Targi, Eventy) |
25 |
- | |
Strona internetowa | www.poradnikrestauratora.com.pl |
Wiosenne Ogólnopolskie Spotkanie Czołowych Postaci Świata FMCG i HoReCa
Hermesy Poradnika Restauratora