Formularz wydawcy

Food-Service Polska

TYTUŁ: Food-Service Polska

CZĘSTOTLIWOŚĆ: Miesięcznik
TYP: Płatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
OPIS TYTUŁU:

Miesięcznik z branży HoReCa. Wydawany od 1994 r., skierowany do właścicieli, kadry kierowniczej, barmanów oraz szefów kuchni placówek gastronomicznych. „Food Service” jest częścią sieci profesjonalnych magazynów wydawanych pod tym samym tytułem w Polsce, Austrii, Niemczech, Szwajcarii, Rosji, Indiach.

Średnia objętość 68 str.
Podstawowa cena egzemplarzowa 19.99 zł
Wymiary

275 mm wysokości

205 mm szerokości
Rodzaj papieru -
Cennik reklam -

KONTAKT

VFP Communications Ltd. Sp. z o.o.
00-710 Warszawa
https://www.media.com.pl
ROZPOWSZECHNIANIE WYDANIA W KW. SUMA: 11 601
-
Rozpowszechnianie Wydania 5 801
Sprzedaż wydania 79
Sprzedaż wydania drukowanego 79
Rozpowszechnianie Bezpłatne Wydania drukowanego 5 722
Adresowa wysyłka imienna 4 112
Dystrybucja przez odbiorców hurtowych 1 360
Dostęp Publiczny (Miejsca Ekspozycyjne,
Gazeciarze, Hostessy, Targi, Eventy)
250
Marka i jej treść w internecie
-
Strona internetowa www.foodservice24.pl
INFORMACJE WYDAWCY
PORTFOLIO TYTUŁU

Numery specjalne „Food Service” poświęcone wybranym zagadnieniom związanym z branżą HoReCa.

EVENTY

Next Day Summit – coroczna, jednodniowa konferencja wszystkich tytułów wydawnictwa: "Food Service", "MMP", "Handel", kierowana m.in. do branży gastronomicznej, poruszająca aktualne problemy i wyzwania związane z prowadzeniem lokali gastronomicznych.     

POD TYM LINKIEM MOŻESZ POBRAĆ RAPORT: